vi står for omsorg
og bekymring Tele opplysning.no
Vi støtter følgende:

Vad kul att du Kom hit.

Vi på Teleopplysningn.no vil gjerne bidra til en bedre verden.
"Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe."

Vi Teleopplysning.no har valgt å støtte regelmessig hvert år noen internasjonale og estiske organisasjoner.

Kiva.org

Kiva tilbyr blant annet mikrolån til folk som befinner seg i en utsatt situasjon og som ikke har mulighet til å få lån fra vanlige banker. Kiva opererer globalt i 67 land.Det kan utgjøre en enorm forskjell for noen som befinner seg i fattigdom å få en mulighet til å starte egen virksomhet uansett hvor liten skala man begynner på. Långiverantallet vokser, og Kivas nettverk øker dag for dag. Vi på Teleopplysning.no trenger ikke flere grunner til å være med og støtte dem. Vil du vite mer? Besøk Kivas hjemmeside!


Klikk her for å følge Team: Teleopplysning.no på Kiva.org!

Viljandi Varjupaik

Organisasjonen arbeider helt ideelt og har mindre lagslokaler over hele Estland. De mindre lagene tar seg av lokale behov, hjelper til med å bygge hjem og rehabiliteringsplasser for syke dyr og hjelper disse individene til et verdig liv.
Den siste begivenheten der Teleopplysning.no kunne være med og påvirke direkte var når det skulle settes opp et veterinærrom på organisasjonens lokale i Viljandi.
Hjemmesidene til Varjupaikade MTÜ har flere opplysninger om hva som gjøres akkurat nå og hva man kan gjøre for å hjelpe:

http://www.varjupaik.ee/

Operationsmile.org

„Operation Smile“ er en 30 år gammel organisasjon som frem til i dag har utført mer enn 200.000 operasjoner på barn med ansiktsdeformiteter eksempel leppe-og ganespalte. De er tilgjengelige i 60 land, og har mer enn 5000 medisinske frivillige. Frivillige tilbyr barn i utviklingsland kirurgi uten kostnader for sine familier.
Disse barna har ofte problemer med å spise og snakke, kanskje også gjemt bort . Nå har mange barn ved hjelp av “ Operation Smile“ fått et nytt bedre liv.