iPhone app
Android app
Veldedighet

Om Oss

Teleopplysning.no

Hvor holder vi til?

Velkommen til Tallinn, Estland, innbyggertall ca. 400 000. Denne lille byen er en historisk skattkiste som var sete for det mektige Hansaforbundet sist på 1500-tallet.

På slutten av middelalderen, fra 1300-tallet fram til 1600-tallet, ble den nordtyske dominansen over handelen i det nordlige Europa og rundt Østersjøen en av de viktigste grunnmurene for det europeiske samarbeidet. I moderne tid har dette samarbeidet utviklet seg til EF, det europeiske fellesskapet, og siden til EU, den europeiske unionen.

En av de viktigste faktorene for denne framgangsrike perioden ligger i handels¬monopolet som vokste fram på 1300-tallet, Hansaforbundet. I begynnelsen deltok først og fremst de tyske eller tyskdominerte byene i det nordlige Europa og rundt Østersjøen i dette forbundet. Men med den sterke festningen og innflytelsen på handelen over Østersjøen ble Tallinn etter hvert juvelen i kronen til Hansaforbundet.

I dag opplever Tallinn en renessanse og innbyggerne i byen minnes storhetstiden med stolthet og optimisme. Handelsrutene står åpne igjen og forretningsdrivende fra hele verden toger inn. Vi har nå holdt til i Tallinn i over 4 år og føler oss mer velkommen for hvert år.

Hva gjør vi?

Hovedoppgaven vår er å etablere oss i hele Norden, og vi har som målsetting å alltid levere gode tjenester til konkurransedyktig pris. I dag finner du telefonnummer og adresser til norske bedrifter hos oss. Det er alltid helt gratis å søke på Teleopplysning.no

Forretningsdrivende finnes med søkbart firmanavn, adresse og telefonnummer. Disse grunnleggende opplysningene legges ut gratis. Hvis bedriften din prioriterer større søkemotoroptimalisert eksponering, kan vi tilby forskjellige løsninger. Under rubrikken Annonsering finner du opplysninger over de bruksklare bedriftspakkene våre. Kundeservicen vår er behjelpelig med å tilpasse mer spesifikke løsninger for akkurat din bedrift.

I dag er Torsdag, 21/06